Moj mali svet

Ljubav! Šta je to?

Fascikla mojih misli — Autor muckos @ 21:30

Volim!!! I šta sad? Volim, pa šta! Ne moram da krijem, nije za stid. Ali to mi džabe. To ništa ne menja. Ne menja, sve ostaje isto. On tamo negde uživa, a ja tu gde sam, volim, kad bih imala hiljadu razloga za mržnju. Ošamarila sam sebe. Princ o kojem sam maštala nije ono što sam htela da bude. 3msc je napisala priču u kojoj se čvrsto drži toga da likovi iz nje imaju pravu ljubav. Ja na to ne gledam tako (ali svako ima svoje mišljenje). Po mom mišljenju osoba koja se ne menja, koja povređuje, ona ne oseća pravu ljubav. Bila ona muško ili žensko. Po meni prava ljubav menja čoveka i ne povređuje. Srce je jako, veliko, ogromno. I srce može da odoli svakom iskušenju, ako voli. Srce je jače od pameti kada je tu prava ljubav. Nema ostavljanja, jer tako je bolje. Ne toga nema, jer prava ljubav ne dozvoljava da bude loše. Možda ja živim samo u bajci. Ali jedno je sigurno, onaj koji voli sigurno neće povređivati voljenu osobu, bar ne drugi put, a da ne pričamo o trećem, četvrtom ili petom,pa na dalje. Da, tu sam gde sam. Nisam tužna, znam kraj. Kraj je taj da je on tamo, a ja tu. Volim. Ali ovde neko ima iluziju ljubavi, jer ljubav ne treba da izgleda kao patnja. Ljubav je predaja, iskrenost, vernost, poštovanje i pre svega SIGURNOST. Ljubav je kad se čuvate, kada brinete jedno o drugom, kada su važna osećanja onog drugog, kada mu se posvećujete onako kako zaslužuje, kada mu pružate bezbeznodost, bezbrižnost. Ljubav je osećaj ispunjenosti. Kada nisi kraj osobe koju voliš osećaš se nepotpuno. Ljubav je ono biće koje je jedna bitna slaglica u puzli života. Ali šta ja znam, znate li vi? Šta je to ljubav?
Ja sam tu, eto volim... ne bojim se da priznam...iako je uzalud.
Ali šta je ljubav???Još jedna radost!

Fascikla mojih misli — Autor muckos @ 16:20


Posle dugo dugo vremena moje bebče došlo je kući. Eee pc. Moj mali netbook! Blog mi je mnogo drugačiji na njemu, onako malen simpatičan... :)
Imala sam malih problema oko podešavanja wireless-a na adsl-u, pošto nemam više informatičku podršku, ali moja pametna glavica je našla rešenje, i evo me sada tu, u foteljici i kuckam preko mog bebčeta. Jeste to samo obična stvar, ali ja sam poznata po tome da se vezujem za stvari svim srcem i mnogo mi je falio...i sad evo mi radosti, još jedne :)
Jedva čekam da otkuckam sledeću pričicu na njemu. Sad bih samo kuckala, kuckala i kuckala...

*happiness*

:)

eee pc seashell searies 


Ako želiš i možeš onda učini to!

Fascikla mojih misli — Autor muckos @ 12:15

Nešto prolazi, jer nije bilo u čovekovoj moći da spreči da prođe
Nešto prolazi, jer čovek želi da prođe!
A nešto pak prolazi, jer se čovek ne trudi da spreči to, iako je u mogućnosti!

Zato ako nešto možete da promenite,
ako nešto ne želite da stane, da nestane,
onda se setite onih koji nisu u mogućnosti da menjaju stvari,
čija sudbina nije u njihovim rukama.
Ustanite, i borite se.

Ako možete da imate ono što zaista želite.
Onda učinite sve da to i dobijete.
Neki nemaju te mogućnosti, a sve bi dali za njih!!!


Powered by blog.rs