Moj mali svet

Naša priča i pričice

Moja ljubavna priča — Autor muckos @ 01:40

      Vratih se i ja! Kad ne mogu bez vas ni dva dana. Pa da počnem. U aprilu, kada sam sa K.V. raskinula (po prvi put zvanično), otvorila sam novu kategoriju "Moja ljubavna priča". Sada sam prelistala tih pet članaka u toj kategoriji i videh zanimljivu stvar da je ona započeta 24., zanimljivo skroz nisam ni primetila (ko je čitao članke zna zašto je taj br. zanimljiv mada verujem da je malo ko od vas pročitao, jer tada sam bila početnik i manje poznata na blogu). Tada se i K.V. pojavio kao tzv lord_johnny i kao misteriozni lik počeo da komentariše moju priču, naime zato što nije mogao da zamisli da izgubi svaki kontakt sa mnom. Ja priču nisam nastavila, a trebala sam pod ovim nazivom pod kojim je ovaj članak, pa eto želim da joj dam završni post. Zašto završni? Zato što mislim da joj nije mesto tu, zato što ima jako mnogo da se piše i zato što mi je sećanje kao u slona, i ne želim da blog preplavim tom pričom. Možda joj je mesto u nekom malo većem izdanju, tipa neke knjigice, ali o tome ne razmišljam. U svakom slučaju, oduvek sam htela da je zabeležim i to sam i počela u svom laptopu, koji je pokvaren nažalost, ali pošto će uskoro doći u moje ruke kao popravljen moću tamo da nastavim. Dakle ovaj post je samo zatvaranje kategorije "Moja ljubavna priča".

      Kao što rekoh, kategorija je nastala pri našem prvom raskidu. Izdržali smo svega 10 dana jedno bez drugo, počelo je slatko muvanje, poslao mi je poklon za Uskrs putem pošte. Bila je to brojanica, koju sam želela već više od dve godine kada mi se prethodna pokidala. Zanimljivo je koliko je romantičan, kada me nema. Pomirili se mi, shvatio je da ne može bez mene. Prolazilo je vreme, bilo nam je bolje nego ikada i onda ni sama ne znam kada je sve krenulo po zlu i opet dođosmo do raskida. Znam krivi smo oboje, ja zbog svoje naravi kakvu sam imala, a on zbog svojih pogrešnih dela koje je činio.

     No, to sad nije bitno. Ja sam sa pričom stala kod naše prvo "Volim te!". Sad kada sam čitala taj članak prosto su mi se zasuzile oči. Toliko se živo sećam svakog trena. Čak i njegove sobe iako je već par puta razmestio nameštaj.  Prolazilo je vreme, i mi smo u početku imali samo lepe trenutke. I što je najzanimljivije svega se sećam kao da je juče bilo. Nikada neću zaboraviti našu prvu intimu... Bože, koliko samo lepih sećanja.

     Kasnije su dolazili problemi, njegova preterana ljubaznost prema svima. Uživanje u tome da se dopada drugim devojkama, preterivanje u kontaktu s njima, onda naravno ja k'o ja, koja uvek primeti kad se žensko namerači na njega, pa moj pogrešan pristup prema tome, znam gušila sam ga s tim. Ali ili sam se ja pogrešno izražavala ili me on nije slušao. Mada mislim da je oboje, ja sam imala pogrešan pristup, a on nije slušao šta mu govorim. Ali sve su bile sitnice koje su se rešile. Jedino što mi se nije svidelo je da sam vremenom postala plačljiva osoba, i koliko njemu, toliko je i meni smetalo. Uvek smo se znali pomiriti i uvek je sve došlo na svoje, ali nekako je to sve bilo privremeno.

      Onda je došao jedan jako, ali jako težak period za njega. Trudila sam se da budem tu koliko sam mogla, i iskreno mislim da sam mogla i puno više, ali sam se zaista trudila da mu olakšam sve. Bila sam uz njega, druga možda ne bi. Ko zna. Ali ja sam ostala, a što i ne bi. Sve što se dešavalo s njim, dešavalo se i sa mnom, mi smo jedno i zato smo tu da damo sve najbolje onom drugom. Ali hvala Bogu prošlo je i to, doduše još nije sasvim gotovo s tim, ali sada je već lakše, i koliko je verovati mom osećaju sve će biti u najboljem redu.

    Naš generalni problem mislim da nisu naše mane, mislim da je problem bio taj da smo zaboravljali na ljubav koja je u nama. Doduše ne mogu to da kažem za sebe, jer u meni je unatoč svemu ljubav rasla, a pored svih sitnih problema koje smo imali (kažem sitnih, jer sitni su bili, bili smo i deca), u njemu je ljubav počela da se skriva. Zašto kažem skriva? Zato što nikada nije prestajao da me voli, ali sitnice koje su dolazile jedno za drugim učinile su da onaj dečko koji mi je poklonio ružu u sred pune diskoteke, nestane. Znam da duboko u sebi krije to, krije svoje najdublje emocije prema meni. I jedino sam u tome krivac što sam to potisnula u njega. Zaboravili smo na sebe, na osećaje koje imamo, prepustili smo se nekoj navici, a mogli smo mnogo bolje.

     On se bojao da bude iskren, a ja sam samo to želela od njega. Došao je naš prvi raskid. U aprilu. On je imao potrebu za tim, razlozi su meni bili nejasni...Razišli smo se i došao je jedan jako težak period za mene, nisam spavala ništa, nisam jela ništa, nisam pila ništa. Čitava četri dana, onda sam prvi put prezalogajila, i krenulo je nekako na bolje, jer gore nije moglo. Pa smo onda počeli s muvanjem. I 10. dan smo se pomirili. Kao što sam već rekla: shvatio je da ne može bez mene.  Bilo nam je bolje nego ikada, on je bio pun pažnje, što mi je mnogo falilo, lepo smo se provodili,nismo se svađali. I onda je nekako sve krenulo po zlu opet

      Naime, za sve je kriva jedna ženska osoba koja se u naš život pojavila pre nešto više od godinu dana. Vrlo brzo sam je prozrela, i shvatila sam da se nameračila na njega. Sa mnom, koliko god sam se trudila nije ostvarila dublji konakt, s njim naravno jeste. Neću da pričam detalje, ali svaka žena bi primetila isto, počev od njenih pogleda. Ja sam naravno proglašena ljubomornom. Nedavno kada se stvar pogoršala, proglašena sam "ljubomornom bez razloga" i rečeno je da umišljam. I kada sam sve uhvatila na delu, kada više nisam mogla da budem "majmun" bila sam ostavljena s izgovorom da sam ljubomorna. Pred svima ja sam ispala loša, a ona nevinašče. Ne ponosim se načinom na koji sam otkrila šta se krije među njima, ali morala sam. Posle vrlo kratkog vremena, otvorila sam svima oči dokazima, i svoje "ukaljano" ime, ime koje je označavalo nepodnošljivo ljubomornu osobu, sam očistila. 

      Ovaj raskid mi je mnogo lakše pao nego prethodni. Ali opet, mnogo mi je loše bilo. Posle jako kratkog vremena, došao je do mene opet, sa rečima ljubavi, i sa rečima da učinimo sebe ljudima kakvi bi uspeli u vezi, jer kao što ni ja ne mogu bez njega tako ni on ne može bez mene. Oboje smo bili krivci što je došlo do ovoga, samo što sam ja njemu "povređivala" psihu (kako da kažem, bila sam teška), a on je meni povređivao srce (ne prvi put). Ipak, pustila sam ga nazad u život (i on mene).

     Naša priča nije gotova, za našu priču još uvek se borimo. Ali nekako imam osećaj da se ja borim više. Ljubav je bol i radost, patnja i sreća. Ljubav je sve. I kroz sve smo prošli. Ljubav je i odricanje, u ljubavi se trudiš da onaj drugi bude srećan. Ja to i činim, eto me tu gde jesam...eto me tu gde možda druga ne bi bila, eto me tu iako drugi ne razumeju zašto sam tu. Ali borim se za ovu ljubav, i dajem ono što njega čini srećnim. Ali da li ću to dobiti i ja? Još ne znam, i strah me je. Mnogo me je strah, jer ne želim da se borim sama. Voli me, koliko i ja njega. To pokazuju trenuci kada ljubav izlazi iz njegovih očiju. I iako znam da ne može bez mene, toliko znam i da je sebičan. A ljubav ne zna za sebičnost, zar ne? Zato se bojim. Ali eto i dalje se borim za ovu ljubav. Ne odustajem. Popravljamo stvari na njegov način. Dajem mu što mu je potrebno, ali da li će biti dovoljno nesebičan da pruži ono što je potrebno meni? Da li će njegova ljubav konačno isplivati u potpunosti? Da li će se vratiti dečko koji mi je poklonio ružu jedne tople noći u maju 2008. Da li će doći onaj dečko pun nežnosti, pažnje i ljubavi? Kraičkom oka ga vidim, osetim ga, tu je negde u blizini, nekada se pojavi, pokaže mi se u svom punom sjaju, ali da li će doći zauvek, da li će ga pustiti u svoj život u potpunosti, ostaje za neku drugu priču. Ovim zatvaram svoju kategoriju "Moja ljubavna priča"


24.06.2008. uvek u srcu!
24.07.2008. najlepši tren!
 Prvo VOLIM TE

Moja ljubavna priča — Autor muckos @ 12:30

  I,započela je naša ljubavna priča u toj prelepoj letnjoj noći.. Tekli su dani. mi smo se nalazili i nismo. Dopisivali smo se mnogo.Jednom prilikom smo se vozali kolima... i otisli do fudbalskih terena. Sedeli smo u kolima i ćaskali. bio je opsednut time da ga stalno milkam i češkam. Pošto je bilo leto bilo je po prilično toplo, i on je skinuo majicu. Ja sam imala zadatak da mu švrljam po leđima. Gospodin čovek, ko neka umiljata maca je bio. Sećam se, to veče sam mu tu majicu prisvojila i on je morao bez majice kuć. Jadničak... heh. Imali smo tako lepe dane upoznavanja...Šetali smo puno, pa smo puno i sastajali se u četvoro sa njegovim drugom Z.L. i mojom drugaricom M. (da inače, oni su se isto smuvali). Vreme je prolazilo i shvatila sam se da sam se već jako vezala za njega, i u nekim trenucima sam imala toliko veliku potrebu da mu kažem da ga volim, ali sam se suzdržavala iz razloga što sam se bojala mu značim isto toliko malo ko i prethodne devojke. Prošlo je i prvih mesec dana polako. To veče smo se sastali svi zajedno. Ja sam mu kupila jednog medu, za naših mesec dana. Doduše to veče je bilo 23.i planirala sam poklon da mu dam posle ponoći. Sa M. smo ga zezali da sam ga ja dobila od nekog. Ne znam da li je stvarno poverovao u to ili ne,ali to nije ni bitno toliko. Posle nekog vremena odlučili smo da se razdvojimo, da ostanemo i malo nasamo u parovima. Krenuli smo do njega i uhvatio nas poljusak. Ah ti pljuskovi. To slatko leto. Stigli smo. Legli smo na krevet. i gledali smo jedno u drugo. Prošla je ponoć, uzela sam medu i rekla da je to za njega (p.s. medo kad ga stisneš izgovara I love you iz razloga što nije bilo drugačijih tamo gde sam ga kupila). Ja nisam dobila ništa, ali zapravo dobila sam najlepši mogući poklon ikada u mom životu. Ležali smo na bokovima i gledali jedno u drugo. Pogledao me je, duboka tišina i odjednom čujem reči "Volim te..." vreme je stalo u tom trenutku krenule su mi suze "...zaslužili smo to i ti i ja!"  Srce mi je skoro stalno, nisam mogla da verujem u to što čujem, što baš ja...što baš meni?Čime sam to probudila u njemu što navodno ni jedna pre nije. Presrećna sam bila, ali od tolike sreće sada kada je došao trenutak da i ja njemu to izgovorim, stvorila mi se knedla u grlu. Onda je počeo da me zeza kao da mu je medo već rekao, a kad ću ja... Nekako se i u meni stvorila snaga. Izjavila sam mu ljubav. Neopisiva ispunjenost u meni je bila to veče, i velika sreća! 
 
-nastaviće se pod nazivom "Naša priča i pričice..."-

Naš prvi randevu i početak jedne lepe ljubavi... II.deo

Moja ljubavna priča — Autor muckos @ 19:30

    Posle toga, nastavili smo sa dopisivanjem, sreli smo se još par puta, šećkali i razgovarali, ali to je bilo samo to. K.V. je skoro odustao od mene, jer prošlo je već oko nedelju dana i ništa se nije menjalo...doduše zbližavali smo se, ali sve je ostalo na razgovoru. Došao je dan kada sam raskinula sa dečkom. I tako se ta priča završila i otvorila mi put ka jednoj novoj vezi. Tada sam bila mnogo opuštenija. Sastali smo se nakon nekoliko dana moja drugarica M. i ja, sa K.V. i njegovim drugom Z. K.V. je tada imao auto...seli smo u njega i krenuli na jezerce u blizini našeg mesta. Bilo je to prijatno letnje veče.
   Stigli smo, neko vreme smo svo četvoro stojali i ćaskali na nekom nazovimo doku, mada je to dosta visoko. Posle nekog vremena, K.V. i ja smo se sklonili u stranu. Sećam se ko da je juče bilo, Seli smo na kraj betonskog putića, gledajući prema jezeru. Ispred nas je bilo jedno veliko drvo, krošnja mu je prosto ogromna... Ne sećam se tačno o čemu smo pričali, ali sećam se jedne teme. Mesec. Pogledao je u nebo i rekao je "Biće kiše!". Rekao je da je oko meseca dvorište. Onaj krug što se nekada stvori oko meseca, to je nazivao dvorištem, tačnije to je uvek njegova pokojna baba govorila,da kada mesec ima dvorište, da će tada padati kiša...  Ja sam sedela sa njegove desne strane, sećam se. Pričali smo nešto, pogledala sam ga. Približavao mi se usnama. Znala sam da to je taj trenutak kada ću mu konačno dozvoliti da me poljubi. Nikada neći zaboraviti taj osećaj.Iznenadio me jeveoma prijatno... Tako nežno me poljubio taj prvi put, da sam se prosto topila.Njegove meke usne... Još i sada ih osetim. Prvo što je izrekao bilo je: " I? Jel' bilo teško?" Tačno tim rečima... Nasmešila sam se i rekla da nije. Otišli smo do kola, i seli u njih, ja sam polako već trebala kući. Tražio je da mu milujem leđa. Rekao je da imam jako umirujući dodir. Došli su i ovo dvoje kod nas u kola i krenuli smo nazad. Izašla sam u centru. Poljubac za rastanak, i komentari ovih sa zadnjih sedišta. Bio je to čudan osećaj za mene, nekako sam već data imala osećaj da će mi se duboko urezati u srce. Ali plašila sam se, jer kroz dopisivanje, saznala sam da još ni jednu devojku nije voleo, i da još ni jednoj nije rekao to. Plašila sam se da ću i ja biti samo jedna prolazna vezica. Ali ipak hrabro sam stupila u zajedničke staze sa njim.
   Bio je to 24.06.2008. taj datum mi predstavlja sve, jer tada je zvanično zakoračio u moj život. To jezero i naš prvi poljubac uvek ću pamtiti... Sve na svetu mi je bio i ostao. I tu počinje naša ljubavna priča...
-nastaviće se pod nazivom  "Prvo VOLIM TE"-

Naš prvi randevu i početak jedne lepe ljubavi...

Moja ljubavna priča — Autor muckos @ 17:20

   Prolazilo je lagano vreme...ja sam i dalje bila u vezi,ali sa K.V. sam se redovno dopisivala... Hteo je par puta da se sastanemo, njegov drug, moja drugarica, on i ja zajedno, ali to se nikako nije uklopilo. Onda smo odlučili jedno veče, ako me pamćenje dobro služi to je bio utorak, da se sastanemo. Sami, nas dvoje. U 20h u centru našeg malog mesta. Ja sam bila dosta nervozna i spremila sam se mnogo ranije i oko 19:30 krenula u šetnju.Pisao mi je... i rekla sam mu kako eto šetam malo. On nije mogao da krene pre, jer se gospodin čovek brijao. I tako došlo je i vreme kad smo se trebali naći i pitao me je gde sam. Javila sam mu i rekao je da je na putu i da ako hocu krenem prema njemu... bio je već u blizini. Kad sam ga ugledala prvo što sam mu rekla bilo je "Kasniš!". Ne sećam se već šta je odgovorio, ali osmeh mu neću zaboraviti. I tako, počela je naša šetnja. Prepešačili smo pola našeg malog mesta B. Uhvatio me je za ruku, bilo mi je pomalo čudno, jer pobogu ja sam zauzeta devojka, a da šetam tu držeći se za ruke sa nekim drugim tipom. Ali opet s druge strane nisam želela da mi ispusti ruku. Nisam imala ni malo stida. O, Bože, šta me to snašlo tada. Šetali smo tako i pričali o glupostima...u jednom trenutku dok smo išli jednom malom uličicom naišao je auto i ja sam se sklonila iza njega. Onda je on počeo da me zeza kako mu gledam u dupe, i tako to, a ja sam mu odgovorila da mu čitam natpis na majici, a i zaista je tako bilo, doduše kad je spomenuo svoju oblinu, bacila sam oko na nju i bogami bio je prilično lep prizor... Onda me je uhvatio u to da ga naučim pričati mađarski, jer kroz dopisivanje je saznao da znam taj jezik, ali ja na mađarskom samo sa babom pričam i nisam želela ništa da mu kažem na mađarskom. Posle nekog vremena seli smo na jednu klupicu. Tu je pokušao da me poljubi prvi put. Ali poljubac nije dobio.Držao me je za ruke, topiila sam se. Krenuli smo dalje i zastali opet kod jedne klupe. Bilo je oblačno. Zvonio mi je telefon, naravno mama me zvala da gde sam već sad će kiša. Ona je mislila da sam na rukometnoj utakmici moje drugarice M. jer žena je dosta stroga, i nikada joj ni za jednog momka još nisam rekla, ni za tog s kim sam tada bila u vezi nešto više od 2 god, jer nekako nismo imale zajednički jezik. Završila sam razgovor rečenicom da ću uskoro doći. Sa K.V. sam još malo razgovarala, spomenuo je nešto u fazonu odlazak kod mene jednog dana i upoznavanje sa mojima, tamo vamo, ni ne sećam se. I tada je saznao da oca nemam već skoro godinu dana. Počela je kišica koja se ubrzo pretvorila u pljusak. Ja sam naravno imala kišobran. Ali sklonili smo se pod crkveno zvono da sačekamo da se vreme malo smiri, da bi mogli krenuti svojim kućama. Nisam imala srca da ga ostavim samog :) Zadirkivao me za poljubac i kako neću da mu ga dam. Jo, da  i taj dan sam saznala da je golicljiv samo na jednom mestu, ali nije hteo da mi kaže gde. Rekao je: "To ćeš morati sama da saznaš."  Ipak pljusak se nije stišavao, a ja sam morala kući. Tako da je on sam po kiši morao da ode...
 
 
 
-nastaviće se-

Sve je počelo ovako... II deo.

Moja ljubavna priča — Autor muckos @ 12:55


...izašli smo da razgovaramo. Bila sam dosta odbojna i bezobrazna kao sto sam i uvek bila kad bi mi neki muškarac prišao. On, sav samouveren, pun sebe...počela je priča: Vidim smeškaš mi se...tamo vamo. U jednom trenutku rekla sam mu da imam dečka. Ne sećam se već tačno, ali rekao je nešto kao: "Uvek si takva? Imaš dečka a smeškaš se dugima?". Bio je grub, ne u smislu da me je povredio ili nešto, nego je imao onu mušku grubost koja ženi prija, nije me puštao, bio je uporan, čvrsto me je obgrlio oko struka. U jednom trenutku uhvatila sam sebe kako ruži čupam latice i nesmotreno ih bacam njemu u lice... Verovatno je nervoza odradila svoje. Malo se naljutio,ali to ga nije sputavalo da nastavi sa muvanjem. Rekla sam mu da idem unutra da me čekaju drugarice. Nije hteo da me pusti, kao u fazonu dok ne pričamo. Rekla sam mu da ćemo pričati kasnije. Rekao je da lažem. Ponovila sam mu opet i rekla da će videti da ćemo ponovo pričati...nekako me pustio.

   Prošlo je neko vreme i otišli smo do sledeće diskoteke... Malo kasnije izašla sam ne sećam se već iz kog razloga, mislim da sam telefonirala. Dok sam izlazila ugledala sam ga kako stoji ispred sa drugovima. I krenula da se sklonim od buke iza ćoska u drugu ulicu, čula sam samo neko dobacivanje "Eno ti devojke" i lik je dotrčao, i zgrabio me s leđa. Nisam mogla da verujem da ima obraza da me tako čvrsto drži. Ali prijalo mi je. Ćaskali smo nešto i u jednom trenutku mu kažem: "Vidiš da ponovo razgovaramo, a rekao si da neću pričati s tobom". Dečko je raširio ruke i pred svima na sav glas viknuo sa osmehom: "Uredu, POGREŠIO sam!" svi su pogledali u našem pravcu...nisam znala gde da gledam. Onda smo došli do toga da ni ne znam kako se zove...ja sam rekla da mislim da znam ali da nisam sigurna, ima dosta neobično ime, i tada nisam znala da li mu je to ime, prezime, ili nadimak možda. Onda se predstavio i ispostavilo se da mu je to bilo ime. Tu je priča za to veče i završila... Otišla sam kući.

    Sutradan sam počela intenzivno da razmišljam o njemu, jer do jučerašnjeg dana bio je samo jedan sladak dečko kome sam se u prolazu nasmešila i ko mi se osmehnuo nazad... Nije mi izlazio iz glave...ona ruža, ona samouverenost, tako pun sebe, a tako privlačan. Mislila sam, joj Bože što mu nisam dala broj. Drugarica M. je primetila da se stalno smeškam i koliko mi cakle oči. Rekla sam joj da ne mogu da prestanem da mislim na njega. Sećam se, sedeli smo u autobusu i išli kući iz škole. Rekla mi je:" Hoćeš da ti nabavim broj? Mogu već sutra da ga imam". Rekla sam joj da ne treba. Ali kako sam stigla kući poslala sam joj poruku da ipak sazna koji mu je broj. U roku od pola sata dobila sam ga. I šta sad? Nisam mu pisala. Tada, mislim da nisam ni sutradan nego tek treći dan. Pitao me je što mu se tek sad javljam kad broj imam već par dana... :) a prvo sam se lažno predstavila. Ustvari nije to ni bilo lažno predstavljanje, rekla sam svoje kršteno ime (naime,u krštenici mi je jedno ime a u crkvi sam krštena pod drugim imenom,tako da imam dva imena,ali to je već neka druga priča neću vas time zamarati). I tako je započelo naše dopisivanje. Sećam se kao da je juče bilo... On je tada bio maturant. Pisali smo o svemu i svačemu. Dugo smo se dopisivali, ali dugo se nismo videli. Baba mu je umrla tada, i nije izlazio... tako da se videli nismo, ostalo nam samo dopisivanje...

 

-nastaviće se pod nazivom "Naš prvi randevu i početak jedne lepe ljubavi..."-


Sve je počelo ovako...

Moja ljubavna priča — Autor muckos @ 01:16
 
    Sve je počelo pre otprilike 3 godine možda i više. Imala sam jednu vezu, jednu dugu vezu, ali ovde neću pisati o njoj. Biće samo nekoliko reči o tome u samom početku. Ta veza je bila nemoguća, ali sam je razvlačila, jer sam bila voljena, osećala sam se sigurno i mogu da kažem i da sam bila srećna, ali u dubini duše čekala sam jedan dovoljno jak razlog da tu vezu okončam. Postojao je jedan dečko koji bi mi svaki put kad sam ga ugledala izmamio osmeh na licu, a najviše me je radovalo što mi je to bilo uzvraćeno, videla sam kako mu oči cakle i kako se okreće za mnom. Nisam mu ni ime znala, i nisam ni razmišljala mnogo o njemu, dok ga ne bi ugledala,bili su to susreti na ulici, susreti u autobusu, diskoteci... Tada sam išla u 3. razred gimnazije. Sećam se jednom, njegov drug me zaustavio u prolazu u našoj seoskoj diskoteci i rekao mi: "Ej, sviđaš se mom drugu" i pokazao mi na njega ja sammu pružila ruku, izgovorila drsko:"Marija. Drago mi je."i ni ne sačekavši da izgovori svoje ime okrenula sam se.Posle sam na to veče i zaboravila. I tako prolazili su dani, i nama su samo ostali slučajni pogledi u prolazu. 
   Bila je to subota, nisam sigurna ali mislim da tamo negde krajem aprila 2008. znači tako otprilike pre tri godine, ili je već bio maj... Mislim da je ipak ovo drugo. No nije ni toliko važno! Bila sam sa svojim dugogodišnjim dečkom i pričala sam mu o tome kako mi je sve postalo monotono i kako mi ne pruža tu neku pažnju koja je potrebna. Kasnije sam se našla sa drugaricam i naravno izašle smo. Tačno se sećam šta sam imala na sebi, to veče nikada neću zaboraviti jer tada je započela ova ljubavna priča. Bila sam u uskim crnim pantalonama, laganoj beloj majičici što se veže oko vrata i bele štiklice. Duga talasasta tamna kosa padala mi je preko ramena. Ni sama ne znam zašto bila sam izuzetno raspoložena to veče. U diskoteci sam ugledala njega K.V. Bio je presladak ko i uvek. Smeškala sam mu se, dosta dugo, u nadi, ali opet i u strahu da će mi prići, jer ipak bila sam u vezi. Uzvraćao je. Bio je to tako bezazlen flert, bar je tako delovalo. Onda je u jednom trenutku nestao... Uznemirila sam se, želela sam da bude tamo u blizini. I tako misleći na njega, dok sam igrala, iznenada me je neko s leđa obgrlio svojom desnom rukom oko struka, a sa moje leve strane, lagano se stvorila i druga ruka pred mojim očima... Šaka je bila zatvorena. Osetila sam kako se njegove usne približavaju mom levom uhu i u trenutku nisam čula ni muziku niti ljude oko sebe, čula sam samo njegove reči: "Mislim da bi trebali da razgovaramo!" a u onoj njegovoj levoj ruci ugledala sam prelepu crvenu ružu. Nisam mogla da verujem...u punoj diskoteci dečko mi pruža ružu. Bio je to on, K.V.
 
 
 
 
 -nastaviće se-  
 

Powered by blog.rs