Moj mali svet

Otvori oči

Moje pesme — Autor muckos @ 19:35

Srce moje voli,
al' to srce me boli.
Kida se polako.
Eh, pa nije lako.
 
Srce ću ti dati.
Ne dozvoli mu da pati.
Vernost mu pruži.
Istim će da se oduži.

Odavde me vodi.
Ljubav je u modi.
Tebi sam sve,
neću reći NE.

Uzmi me kraj sebe.
Želim samo tebe.
Voli me pred svima.
Neka vide ko te ima.

Sreću ti nudim.
Sigurnost ću da pružim.
Stegni me snažno.
Sve drugo nije važno.

Šta želiš to pokaži.
Ljubav svoju iskaži.
Mi umemo zajedno.
Srca su nam jedno.

Ne želiš da me gubiš.
Ali beg od tebe mi nudiš.
Poljupce ti dajem.
Ne želim da se kajem.

Ne posustaj više,
jer polako sve se briše.
Otvori već oči.
Jer nestaće sve u noći.


holding hands

Ljubavne pahulje

Moje priče — Autor muckos @ 15:20

     Veče. Prijatno, hladnjikavo... Šetala je ona, duge crne talasate kose. Šetala je zavejanim putem. Svoje tanane nožice, pokretala je s ponosom. U tišini moglo se čuti škripanje snega, dok je ostavljala u njemu tragove svojih malih stopala i zvižduk vetra koji je leteo kroz ogoljeno smrznuto granje. U vazduhu osetio se miris zime. Njenu kapu, kosu i kaput opkolile su bele nežne pahulje. Bila je toliko lepa da joj se i vetar klanjao. Krupne, tamne i sjajne oči gustih trepavica terale su svaku tamu. Rumene usnice koje govore: "Poljubi me", nežni obrazi željni milovanja. Bujna kosa, vitka linija. Tako na putu u svom crnom elegantnom kaputiću potsećala je na neku kraljicu noći. 
     Negde je žurila. Koračala je u svojim štiklicama žustro, i ni jedan led nije mogao da joj pokoleba korak. Lomila ga je u sitne komadiće, svojm koracima koji su odisali snagom i samopouzdanjem. Na licu joj je bio osmeh. Bila je srećna. Toliko nežnih emocija skrilo se u njoj... Hladnoća je bežala, topila se u njenoj blizini. A svaka pahulja čeznula je da joj dotakne maleni nos i da na njemu zavši svoj put, rastopljena u toplini njene sreće.
    Stigla je na svoje odredšte. Uhvatila je zaleđenu bravu i zazvonilo je zvonce na kapiji. Ah taj zvuk, shvatila je tada koliko je raduje. Često je znao da je isprovocira, pa bi ga utišala svojom rukom, ali ovo nije bio taj tren. Nije, jer je shvatila koliko voli da čuje to zvonce. Otresla je sneg sa svog kaputa i cipela. Ušla je u toplinu. U kući se osetio miris praznika. Okićena jelka, radost svuda. Umirujuća porodična atmosfera puna ljubavi. Njen omiljeni praznik, njeni miljeni datum. 
     Prišao joj je jedan krupan momak, visok, lep. Poljubac u čelo. Naslonio je svoje čelo na njeno i nežno joj pomilovao obraz ostavivši svoju ruku na njemu. Pogledi puni ljubavi. Okice se cakle. Izgovorio je: "Stigla si mi." Zagrlio ju je, onako kako samo on zna. Zagrljaj je šaptao: "Nikada te neću pustiti".
     To veče, bilo je najlepše za nju...A šta se zbilo, ostaje misterija ta dva bića koja žive u iskrenoj ljubavi, na kojoj samo zaviditi im mogu. A njihovu sudbinu ispisuje sreća, mastilom vernosti po papiru večne ljubavi...

couple in love


Powered by blog.rs