Moj mali svet

11 Okt, 2011

Teška su jutra i noći bez tebe, a ni dan nije ništa bolji

Fascikla mojih misli — Autor muckos @ 11:38
     Ne shvataš ti moju bol, čak te ni ne zanima kako je meni.

     Noći duge su moji neprijatelji, ne mogu da zaspim, ne ležem u krevet dok ne umorim oči, jer znam ako pokušam spavati a da nisam izmorena do iznemoglosti, počeću razmišljati,a onde me tek san neće sustići. Moram priznati, i bojim se zaspati, jer čim zatvorim oči ti se pojaviš. Ni u snovima nemam mira. I budim se često, muči me nesanica, i svaki put kad otvorim oči ti si u mislima, jer ne zaobiđeš me ni u jednom snu. Proganjaš me. Neki su lepi, puni nežnosti, neki su puni patnje i suza. Pretprošla noć bila mi je najgora.

    Probudila sam se u 3 ujutru, i nisam više mogla da usnijem san. Bila sam sama kod kuće. Znaš, mama je radila noćnu i tek u 6 je stizala kući. Do 5 sati sedela sam u kreveti i gledala u jednu tačku. Kao da ni nisam bila živa. A u 5, osetila sam oštar bol u grudima. Počela sam plakati, potom sam se gušila u suzama. Onda me više nije bolelo srce, bolela me duša, svaki deo moga tela. Toliko je bolelo da sam vrištala. Nisam mogla da se smirim, u bukvalnom smislu te reči sve me je bolelo. Nisam mogla da istrpim. Ne znam ni kako sam imala glasa da vrištim. U jednom trenutku sam uhvatila sebe kako sam molila Boga da me odnese. Toliko je bolelo.

    Jutra su još teža, budim se depresivna jel naravno viđala sam te u snovima.O , Bože toliko te volim... a čemu? Kad znam da nisis ni zaslužio?  Čemu se još nadam da sve je ipak laž?

     Danju uhvatim sebe kako želim da te zovem. Želim da te čujem. Bez tebe nisam cela. Bez tebe me nema. A čemu sve to? Čemu? Ti se nećeš vratiti.

Komentari

 1. I ne mora, ako nije ostao s tobom, i ne vredi žaliti za njim, zar ne? Može li za danas jedan veliki osmeh ?

  Autor sanjarenja56 — 11 Okt 2011, 18:08

 2. Naravno da može :D danas mi je bio jako težak dan, danas sam dobila dokaz da se džabe nadam da nije istina ono što je bilo očigledno, i danas sam konačno očistila svoj obraz i bacila krivicu sa sebe. Danas sam shvatila da nije vredan mojih suza
  jedno pitanje samo...kako ubacujete slike u obliku linka u komentar da postavim i ja jedan osmeh koji sam htela da vidite
  :)

  Autor muckos — 11 Okt 2011, 18:31

 3. Evo objasnjenje, nadam se da ce ti pomoci
  http://www.google.com/support/forum/p/blogger/thread?tid=1fe11a4bf34a1f0b&hl=en

  Autor zvezdatvoja — 11 Okt 2011, 19:21

 4. osmeh

  Autor muckos — 11 Okt 2011, 19:34

 5. hvala najlepse...od danas samo osmeh :)

  Autor muckos — 11 Okt 2011, 19:35

 6. :)) Mila moja ! Kako samo saosećam ... Moj je slučaj malko drugačije prirode - ja nisam ni imala, pa patim oko toga, ali patnja je patnja ! :( Drž' se !

  Autor mimche — 11 Okt 2011, 20:46

 7. i jaka sam ceo dan...i onda me uhvati napad placa...i toliko volim iako nije zasluzio...zasto?samo mi recite zasto? kad je naneo bol, zasto volim? );

  Autor muckos — 12 Okt 2011, 00:13


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs