Moj mali svet

08 Dec, 2011

Prvi dan!

Moja fascikla — Autor muckos @ 17:07

Osećam se poput malog deteta kojeg sutra čeka njegov prvi dan u školi. Moj prvi dan na poslu. Posle godinu dana traganja konačno krećem sa pravim poslom. Iako će on trajati samo ovaj mesec, verujem da će mi on mnogo pomoći u daljem traženju posla, jer svugde traže neko iskustvo, a kako dobiti iskustvo ako ne dobiješ posao? Na toliko sam mesta samo bila, i čak ni znanje mađarskog jezika mi nije pomoglo da dođem do posla. No, nije ni bitno. Eto me sad pred moj prvi radni dan, sva uzbuđena :) Hah, ne mogu ni da zamislim samo koliko ću uživati, naime neću biti ni u vinogradu, ili nekom voćnjaku i ni među kukuruzima i njihovim glupim metlicama. Nije to za mene. Nikako...ali moralo se svašta raditi, jer bez novca se, je li, ne može. Konačno na jednom lepom mestu. Među igračkicama ću da radujem dečicu. Milina :)
Sutra ću biti tamo, malo vremena, čisto da se upoznam sa terenom i sa poslom koji me čeka. U subotu će biti pravi radni dan. Krećem nešto pre 11. Tako nažalost ne mogu gledati najavu vaše promocije knjige. Ali teši me što će biti snimka :) 
Eh, biće sutra zanimljiv dan, posle posla čeka me i kurs, jer me u nedelju čeka još jedan posao gde ću zaraditi oko 3000 valjda... Što je za mene velika radost, jer sam time bliža mojim sočivima. I više neću biti 'ćorava' :) Dve godine već nemam moje cvikere, mogu misliti kolika mi je već dioptrija :)

Komentari

 1. Nek ti bude srećan taj prvi dan! Nikad se ne zna.. I taj prvi dan može doneti mnogo! Jooooj.. nemoj tako (ćorava)... :-(

  Autor krasiva — 08 Dec 2011, 17:26

 2. Krasiva, hvala!
  Pa šta ću kad sam ćorava :)) Ako sam malo dalje ni sebe ne prepoznam u ogledalu :) Šalim se, toliko baš nisam...

  Autor muckos — 08 Dec 2011, 17:30

 3. Са срећом и да кока убоде сочива. :)

  Autor pricalica — 08 Dec 2011, 18:10

 4. Pricalice, hehe... :)
  Hvala...

  Autor muckos — 08 Dec 2011, 18:29

 5. Srećno! Neka to bude početak novog perioda tvog života u svakom pogledu. :-))

  Autor razmisljanka — 08 Dec 2011, 18:33

 6. Razmisljanka, hvala... Iskreno se nadam da hoce, jer mi je to preko potrebno pogotovo sada, Sve da se promeni..

  Autor muckos — 08 Dec 2011, 18:36

 7. Biće, ne brini. Ovo je iskorak iz začaranog kruga. :-)

  Autor razmisljanka — 08 Dec 2011, 19:17


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs