Moj mali svet

24 Apr, 2011

Sve je počelo ovako...

Moja ljubavna priča — Autor muckos @ 01:16
 
    Sve je počelo pre otprilike 3 godine možda i više. Imala sam jednu vezu, jednu dugu vezu, ali ovde neću pisati o njoj. Biće samo nekoliko reči o tome u samom početku. Ta veza je bila nemoguća, ali sam je razvlačila, jer sam bila voljena, osećala sam se sigurno i mogu da kažem i da sam bila srećna, ali u dubini duše čekala sam jedan dovoljno jak razlog da tu vezu okončam. Postojao je jedan dečko koji bi mi svaki put kad sam ga ugledala izmamio osmeh na licu, a najviše me je radovalo što mi je to bilo uzvraćeno, videla sam kako mu oči cakle i kako se okreće za mnom. Nisam mu ni ime znala, i nisam ni razmišljala mnogo o njemu, dok ga ne bi ugledala,bili su to susreti na ulici, susreti u autobusu, diskoteci... Tada sam išla u 3. razred gimnazije. Sećam se jednom, njegov drug me zaustavio u prolazu u našoj seoskoj diskoteci i rekao mi: "Ej, sviđaš se mom drugu" i pokazao mi na njega ja sammu pružila ruku, izgovorila drsko:"Marija. Drago mi je."i ni ne sačekavši da izgovori svoje ime okrenula sam se.Posle sam na to veče i zaboravila. I tako prolazili su dani, i nama su samo ostali slučajni pogledi u prolazu. 
   Bila je to subota, nisam sigurna ali mislim da tamo negde krajem aprila 2008. znači tako otprilike pre tri godine, ili je već bio maj... Mislim da je ipak ovo drugo. No nije ni toliko važno! Bila sam sa svojim dugogodišnjim dečkom i pričala sam mu o tome kako mi je sve postalo monotono i kako mi ne pruža tu neku pažnju koja je potrebna. Kasnije sam se našla sa drugaricam i naravno izašle smo. Tačno se sećam šta sam imala na sebi, to veče nikada neću zaboraviti jer tada je započela ova ljubavna priča. Bila sam u uskim crnim pantalonama, laganoj beloj majičici što se veže oko vrata i bele štiklice. Duga talasasta tamna kosa padala mi je preko ramena. Ni sama ne znam zašto bila sam izuzetno raspoložena to veče. U diskoteci sam ugledala njega K.V. Bio je presladak ko i uvek. Smeškala sam mu se, dosta dugo, u nadi, ali opet i u strahu da će mi prići, jer ipak bila sam u vezi. Uzvraćao je. Bio je to tako bezazlen flert, bar je tako delovalo. Onda je u jednom trenutku nestao... Uznemirila sam se, želela sam da bude tamo u blizini. I tako misleći na njega, dok sam igrala, iznenada me je neko s leđa obgrlio svojom desnom rukom oko struka, a sa moje leve strane, lagano se stvorila i druga ruka pred mojim očima... Šaka je bila zatvorena. Osetila sam kako se njegove usne približavaju mom levom uhu i u trenutku nisam čula ni muziku niti ljude oko sebe, čula sam samo njegove reči: "Mislim da bi trebali da razgovaramo!" a u onoj njegovoj levoj ruci ugledala sam prelepu crvenu ružu. Nisam mogla da verujem...u punoj diskoteci dečko mi pruža ružu. Bio je to on, K.V.
 
 
 
 
 -nastaviće se-  
 

Komentari

  1. Fino...cekam nastavak :)))

    Autor zelenizec — 24 Apr 2011, 01:31

  2. Haha, i ja :) Curo nisam ni mislio da si tako opasna, imala si decka a K.V. te toliko impresionirao. Mora se priznati da decko ima stila ;) Ipak mu to nista nije vredelo kad je dovoljno lud da odbaci takvu devojku, s obzirom da mi se cinis skroz ok :)

    Autor lord_johnny — 24 Apr 2011, 03:28


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs