Moj mali svet

Ćiribu-ćiriba šta vam nosi Nova godina :)

Blogozadaci — Autor muckos @ 14:40

Dragi Blogograđani, ovde sam da vam ulepšam početak ove godine.
Ne znam da li se sećate naše Online-agencije za vračanje. E pa naša agencija je odlučila da vam da specijalne novogodišnje poklone, jedan mali pogled u budućnost. 
Koleginice moja draga, upomoć! :D AnaMmmm!!! 

Evo počeću od moje koliginice AnaM, da neko i njoj izvrača nešto :)

AnaM draga, tebe čeka jedno fantastično leto. Brčkanje u moru. Ček, ček, pa šta ja to vidim? Oooo, pa to neki zgodni daso, crn, jel on to drži neki buket? Da, da, jeste. Prilazi ti u jednom restoranu s buketom prelepih ljubičastih lala. S njim putuješ na more. Definitivno. Biće to uzbudljivo leto i još lepša godina.


Razmišljanka, kada mislim na tebe kugla je veoma vesela. Razigrana, biće ovo jedna godina prepuna plesa... Imaš neku muku vidim, ali ne brini neće dugo trajati. Neko od tvojih bližnjih će krenuti u radne pohode :)


Biljanak, tebe čeka jedna radosna vest, vidim ja. Hmm, šta li se to krije? Mislim da je posao upitanju. I to u velikom gradu, lepom Beogradu. :)


Mandrak72, hmm-hmm. Šta li to izviruje ovde. Nešto divno, nešto brilijantno. Magično. Da vidim sad. Pa to je godina još jedne knjige. I to vrlo uspešne. Samo napred Mandrače :)
undefined

Suky, jaoo pa jel se ti to zaljubiška? Da, definitivno. Ovo ima da bude divna godina puna ljubavi. Vreme je već bilo. Možda padne i neka svadbica. Veselo, veselo. :)


Marcotespi, ti...ti si mi nešto sumnjiv tu... Ali vidim nešto jako lepo. Hmm, ostvariće ti se jedan san. Aham, da. Vidim sad jasno. Pa to je tvoja prva samostalna knjiga. Velika radost te čeka, nema šta. :)


Jaoo, pa tu sve neke knjige mi iskaču iz kugle. Ancisal, zar i ti? Bogami, da. Bez dileme. I tebi se osmehuje tvoja prva knjiga. Samo napred Ancisal. :)

Persefona draga, šta se ti nećkaš? Ugledaj se na ove gore. Vreme ti za knjigu. Ajde samo, na posao. Vidim veliki uspeh tvog prvenca. Eno, maše mi iz kugle. Smeška se. Čeka da je zgrabiš. :)

Vesela, jesi ti slučajno nezaposlena sada? Hmm, ja vidim neki posao je tu blizu... Da,da. Zaista je tako. I dopada ti se to što radiš. Neka je sa srećom :)

Stepskivuče, pa oko tebe samo veselje. Tvoj vučić ti je sve. Biće on glavni izazivač smeha u ovoj godini.  I naravno tvoja ljubav. Puno radosti je u mojoj kugli...


Još jedan mališa mi maše slatkim ručicama, ali ovaj nije vučić, ovaj je pravi mali anđeo. Krilaanđela, pa to je tvoj maleni. Šta li krije ova moja kugla. Hmm, nestaju ti sve brige. Vidim ja. Auuu, pa vidim jedan lep stan ovde, uskoro...vrlo uskoro.


Nena58, ruke ti se pozlatile ti svašta lepo praviš. Pravi si umetnik. Nekom tvom se bliži zaposlenje.

Unajedina, pa ti blistaš na poslu. Glavna si atrakcija. Sve se samo oko tebe vrti. Ne, ne šalim se. Svi te mnogo cene. I ima da budeš glavna faca u firmi. Ćeš da postaneš zaštitni znak ja kad ti kažem. Zaista si jedna jedina :)

Domaćice draga, ti ćeš i dalje da nam greješ blog "mirišljavim i ukusnim" postovima. Godina ti leži u zagrljaju porodice i greju te osmesi tvojih unuka. Biće ovo prijatna godina za tebe :)

Pričalice, pomislih na tebe i hop. Još knjiga vidim. Pridružuješ se svojim kolegama piscima. Ne veruješ mi? Evo vidim i to jasno kao dan. Tvoja knjiga stoji tu. I to četvrta po redu ako se ne varam :)


3msc, tebi je ova godina pravi preokret. Mnogo bolja od prethodne. Čeka te neka nova ljubav.  :)
 

Sanjarenja56, hmmm. I kod tebe se nešto lepo smeška. Vidim neke oči koje zrače ljubavlju. I tople poglede uperene k tebi :)

Mediterraneo, tebe čeka neka crnokosa lepotica. :)

A Sunčice ti, konačno tvoja godina, puna ljubavi. Sad kao samohrana majka možeš da se opustiš i uživaš, kako u Sunašcetu tako i jednom čvrstom muškom zagrljaju ;)

Toliko od mene za danas. Ko želi neke novosti, slobodno neka se obrati meni, ili mojoj koleginici AnaM. Nadam se da sam vam bar malo ulepšala dan, i početak godine. Svima sve najlepše želim od srca.
Pozdrav!
Vaša Muckos :)

Powered by blog.rs