Moj mali svet

Oproštaj

Fascikla mojih misli — Autor muckos @ 23:07

   Napisala sam jedan poduži post o oproštaju (i ljubavi). Izbrisala sam ga. Zašto? Pa ne znam, veličina i vrednost oproštaja se oseća, reči ga ne mogu opisati. Jedno je sigurno, to je dragocena reč (delo) koju ljudi s poštovanjem čuvaju.
 
 
 
 
 
 
 

Stigla mi pošta :)

Moja fascikla — Autor muckos @ 13:47

     Probudih se jutros kao i svakog dana. Nisam se nešto naspavala, mrzelo me ustati, ali baba je već došla, kafa bila na stolu, još samo ja da se nakanim da ustanem. Ustadoh, izlazim iz sobe, krećem se prema mami i babi, na stolu stoji neka žuta koverta. Kez od uva do uva. Rekoh: "To je za mene?", kažu da jeste. Znala sam odma šta je i od koga je (pošto slabo ja dobijam poštu, skoro nikad). Sednem za sto privlačim kafu. Inatim se mojima. Poznajem babu, jedva čeka da otvorim, nju sve zanima. :) I naravno nije prošlo ni 10 sekundi već baba viče: "No, otovori već". I šta ću s njima, otvorim kovertu. Velika radost. Kez mi se još više razvukao. Pogledam, nisam očekivala toliko veliko, mislila sam da je malo manje, pa mi radost još porasla. Onda me raznežio dodir mekog satena. Prelepa crvena boja.  Zanima vas šta li je to i od koga? Sve će vam biti jasno kada ugledate slike :)

 


     Nažalost, fotoaparat nemam, a kamera na telefonu nije najbolja, pa se ne vidi da je boja predivna crvena, ali da znate boja je baš topla :) Već sam našla i kako ću da je koristim, s obzirom kada idem negde nosim crnu torbicu i crni kaput, biće predivan ukras na mojoj torbi, a možda jednog dana i budem imala neku jednostavnu haljinu koju bih mogla učiniti jedinstvenom ovim lepim cvetom. (hmm, pa i imam jednu letnju, običnu)
     Onda videh u koverti još nešto, i osmeh se još razvuče, s obzirom da se nisam nadala ničemu više. Bože, kako ja umem da se radujem malim stvarima :)


Setih se da sam pre koji mesec ostavila jednu knjigu nedovršenu i odmah su našli svoje mesto i podstakli me da pročitam knjigu do kraja.
Proleće je zakoračilo u moj dom.
Hvala, Neno!
:)

Powered by blog.rs